Händelser 2020

Nu reser vi till Stockholm. ( 2020 01 09)

På scen Lasse Stefanz.

Bästa avslutningen på dagen var förstås konserten med Lasse Stefanz. Som extranummer gick Olle Jönsson ut i publiken och vi som satt på tredje raden fick krama om eller ta i hand med honom 🤗 Efter konserten stoppade vi orkestern för att ta en gruppbild två orkestrar emellan 🤩🎶😉

Emma och Åsa/ Bokens dagliga verksamhet

Stockholm dag 2

Ännu en härlig dag i Stockholm som började med en fantastisk frukostbuffé på hotellet. Sedan tog vi spårvagnen till Djurgården och vackra Skansen. Killarna tyckte det var så kul att se lodjur, älgar, visent, renar och söta små ekorrar. Det fotograferades flitigt. Alla såg också fram emot att se Solliden scenen så där passade vi på att sjunga lite för att se hur det kändes.
Efter fika på ett gammalt mysigt café gick vi vidare till ABBA muséet. Där väntade bla mickar, mixerbord och studio på oss. Som vi har saknat att sjunga och dansa 💃🕺🎶 Killarna gillade att provsitta i Landrovern som användes under inspelningen av Mamma Mia. Alla köpte med dig varsin snygg T-shirt.
Vi utmanade killarna lite genom att äta middag på en asiatisk restaurang. Spännande och lite klurigt att äta annorlunda mat med pinnar!
Efter en lång dag med många intryck chillade vi i hotellets pool och tog varsin drink i baren. Sedan blev det efterfest med dans och sång på rummet.

Emma och Åsa/ Bokens dagliga verksamhet

Mot Småland och Nybro.

Vi tackar Stockholm för fantastiska dagar. Vi har samlat på oss många fina minnen tillsammans.
Idag har vi shoppat på Drottninggatan. Vi fyndade nya scenskjortor och många av killarna köpte huvudbonader på Buttericks att använda på scenen. Vi besökte även en skivaffär där det köptes filmer och vinylplattor. Promenaden gick vidare mot gamla stan och slottet. Där hälsade vi på vakten och tog några bilder. Det var också fint att promenera genom Kungsträdgården och se skridskobanan. Som avslutning på vår härliga resa åt vi lunch på Jensens Bøfhus tillsammans med Ida och Eli.

Emma och Åsa/ Bokens dagliga verksamhet